men foto's bevatten geheimen
niemand die ze ooit zal snappen
iedereen die ik koester staat op die foto's
iedereen met zen slechte kanten en gebrekken
iedereen die ik zo graag zie
voor hun lieve lach en hun bezorgdheid
iedereen die ik nooit vergeten zal
hoe stil het tussen ons ook zal zijn
ik neem hun gezichten overal mee naar toe
ze steunen me
helpen me vechten tegen men gevoelens
die soms onherstelbaar gekwest zijn