was men engel bijna kwijt
beleefde helse uren
toen zag ik in wie je bent en wat je doet.
jij met je witte doorschijnende vleugels ,
jij maakt me gelukkig.
jij troost en droogt men tranen ,
met je witte kleed .
het spijt me dat men duivel je soms pijn doet
maar ik zal proberen hem te vangen en effe op te sluiten