*.~·Door Jou·~.*
*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*
al te vaak door jou
om jou al veel te vaak
elke keer door jou pijn
was het weer raak
wil niet weer terug
niet nog een keer
niet weer door jou
vaak was het 'alweer'
*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*
maar doe nu wat je wilt
mij krijg je niet terug
houd je grote bek dicht!
rot maar op, en vlug!
vlieg maar een eind weg
waar ik je niet vinden kan
je bent te vol van je ego
je bent te veel je eigen man
*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*
shut up! beat it!
ga maar ergens anders heen
rot maar een eind weg
wees maar lekker alleen....
*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*
*.~·Liefs·~.*