ik dacht ik kan het aan
ik dacht ik voel me sterk
ik dacht niet na ja
juist nu ik het zo zwaar heb
juist nu alles tegenslaat
juist vanavond dacht ik
ik kan het , het moet lukken
maar neen ik dacht niet na
weer maar eens bewezen dat ik laf ben
weer maar eens bewezen dat ik zwak ben
ik kan het niet aan
ik kan de stad zelfs niet meer horen
laat staan dat ik er dan kan wandelen
maar neen die lompe stomme ik
ik dacht weer niet na