waarom.
waarom doen mensen elkaar tog zon pijn,
omdat er soms wel eens een klein misverstand kan zijn.
moet je dan al zo hard optreden tegen elkaar,
waarom doen sommige mensen je in je leven zon verdriet,
zien ze dan een ander zijn leedvermaak niet.
maar ik hoop voor de mensen groot en klein.
dat er onder de mensen.
veel vrede mag zijn,
dit is geschreven en gedaan.
els verheyen is mijn naam