Snap dat dan
Ik heb nogal wat zekerheden in mijn leven
Nu dan
De zekerheid van relatief geluk
De zekerheid te weten hoe mijn toekomst eruit zal gaan zien
En je vraagt nogal wat van me
Vergeet je zekerheid maar Floor
Waag die sprong dan in het diepe
Maar zo simpel ligt het dus niet, snap dat dan
Ik wil wel
Dat is het niet, met willen heeft het niets te maken
Durven, daar is waar het om draait
Snap dat dan
En als jij ook wil
Waar ik dus niet zeker van ben
Help mij dan niet meer bang te zijn
Geef me dan een beetje houvast
Ik heb gedroomd vannacht
Over ons, over hoe het allemaal zou gaan
En ik was zielsgelukkig, ik lachte mijn hele droom
Ik werd wakker en kon wel janken