soms voel ik me zo alleen
verlaten
en achtergelaten
in een wereld
waar geen einde aan lijkt te komen
soms lijkt het net
of er niemand meer is
of ik het allemaal
voor niets doe
niemand
lijkt me te begrijpen
laat staan beseffen
dat het ook wel eens lastig is
om mij te zijn
het lijkt allemaal zo mooi
zo goed en fijn
mijn leven
maar ondertussen
zou ik het bijna opgeven
maar ik weet wel beter
stiekem ben ik sterk
en telkens moet ik denken
aan een mooi lied
met een mooie tekst
en een mooie jongen
"if i stand alone, i'll stand with You"
en dat is wat ik doe...