weet niet meer wie ik ben
weet niet meer wie ik was.
Ik vraag me af,
Wanneer het moment is gekomen
Dat ik mezelf voorbij liep…
Wanneer het moment is gekomen
Dat ik, ik niet meer was.
Mezelf ben ik verloren,
Slechts een schaduw is over.
Slechts een donkere contour,
Van wat eens zo mooi was.