Voorzichtig op het ijs.
Het is winter
kinderen gibberen in de sneeuw
het is ijselijk koud
tegendat je opgewarmd bent, duurt het een eeuw
Het is winter,
de vijvers zijn bevroren
het is warmer dan ijselijk
pas op, ik heb je gewaarschuwd van tevoren
Het is winter
iedereen slecht gehumeurd
alleen de optimisten
voor hen is het warm
maar toch, wees voorzichtig op het ijs....