de fiets die tegenwerkte
de auto die op me wachtte
de keuze verleiding of verstand
de sneeuw die men wangen raakte
zoals jij mijn hand
de koude of de warmte
ik ben er nog niet uit
al kon de warmte me beroeren
en de auto me vergezellen
de fiets is waar ik op steun
de fiets is waar ik van hou
en de auto, de auto is men verleiding