vraagteken
Dat vraagteken wat draait in je hoofd.
Die blik in je ogen heeft mij onaangenaam verdoofd.
Niets vermoedend kijk je voor je uit.
Je domheid irriteert me mateloos.
Je bent zo lelijk, een verwelkte roos.
Na een tijd word je een zombie.
Niets vermoedend, je bent een leeg persoon.
Geen geest, geen persoonlijkheid.
Toch ben je spontaan en sympathiek.
Ook al maak je me met je opmerkingen ziek.
Je bent ondanks alles de mooiste persoon die ik ken.
Ik haat je maar te gelijkertijd heb ik je lief.
Je bent mijn hartendief.