lieve carin en jhohan.
waarom lieten jullie ons alleen,
verdwenen jullie uit ons leven.
en lieten jullie ons zo heel alleen.
wat hebben wij jullie aangedaan.
jullie horen toch ook in ons bestaan.
zo opeens was dat voorbij.
ik als oma hoorde er niet meer bij.
een oma voor barry en britney dat is tog fijn.
waarom mocht of mag ik niet hun oma zijn,
veel heb ik voor jullie gedaan,
maar nu opeens kan ik gaan.
jullie doen els en mijn zon pijn.
kon het maar net zo zijn.
hoe het bij els zijn dochter staat,
altyd staan zij paraat,
ook hun kleinkind mag er zijn lieve johan en carin,
waarom doen jullie je moeder zon pijn.
dit is geschreven en gedaan,
door jullie patner haar vriendin.
els verheyen is haar naam,
hoop eens wat te horen.
want ook zijn de kleinkinderen voor een oma geboren,