De zorg over mij,
nog altijd
De band die we hebben,
nog altijd
Ik hou van hem,
maar niet als toen
Ik maak me zorgen om hem,
maar niet als toen
Ooit heb ik van hem gehouden,
gehouden zoals van mijn lover
Nu houd ik van hem,
houd ik van hem als vriend
De liefde die hij voelt voor mij,
is niet meer de liefde van toen
Maar de liefde die hij nu voelt voor mij,
is de liefde die ik voel voor hem,
de liefde zoals bij eeuwige vriendschap
Opgedragen aan een goede vriend;
Ik hoop dat de band die we nu hebben, nooit verloren zal gaan... Bedankt voor alles!!!