mezelf voortplaatsend over,
het nederlandse snelwegnetwerk,
vloeibaar de lucht,
die de sterren laat twinkelen,
Onderweg wacht de toekomst,
die weer verstrijkt,
naar ieder kilometer paaltje,
de grens verleggend,
de straatlampen schijnen,
in alle evenredigheid,
verblind mijn zicht,
zodat leugens vloeibaar worden,
Op zoek naar een thuis,
bracht jij mij een huis,
net achter de horizon,
......