Staan in een tranenstroom
’s nachts in mijn gouden droom
Een plaats waar ik me volledig kan geven
Waar ik zalig kan leven
Waar ik nooit moet wachten
1 worden met mijn gedachten
Tot mijn tranen mijn wangen strelen
Dan weet ik dat ik me nooit zal vervelen