Je bent zo alleen
niemand om je heen
de nachten zo bitter en koud
omdat niemand van je houd
je voelt je zo eenzaam,zo alleen
nog steeds niemand om je heen
je wilt je verstoppen onder de grond
je doolt maar wat rond
tot je beseft dat zo niet meer gaat
en dan doe je iets onverwachts
iets ondoordachts
en je bent niet meer alleen
nooit meer alleen