een jaar geleden...
zaten we nog op de fiets,
lulden alles aan elkaar,
het boeide niks,
maar lol hadden we dat bleek maar,
maar de tijd is verstreken,
en de lol is de wereld uit,
de dagen zijn een hel,
de nachten een kerkhof,
me dromen zijn bedrog,
de mensen zijn zo wreed,
en denken nooit terug,
moorden,verkrachting,mishandeling,
het boeit niemand wat meer,
het leven gaat maar verder en verder,
tot alles zich ophoopt tot een dichte mist,
en dat de dagen te snel gaan,
de wereld te sloom,
de mensen te traag,
niemand kan het stoppen,
want alles is vervaagt...