het gaat mij makkelijk af
na zo'n lange tijd
na bijna 2 maanden
heb ik nog steeds geen spijt
ik mis je niet
zelfs niet een beetje
ondanks dat jij mijn alles was
dat weet je
komt het doordat ik verliefd ben
of was ik je gewoon zat
misschien omdat ik nu pas zie
wat ik eerst altijd vergat
mijn vrijheid...
hoe kon ik dat vergeten
dat vind ik het belangrijkste in mijn leven
dat laat ik je bij deze even weten..
maar ik vond het
zeker fijn
dat jij mij vertelde
mij niet vergeten te zijn
je miste mij, wat voelde dat goed
ook al was het voor mij zat
ik hoop dat je ooit nog eens beseft
hoe goed je het met mij hebt gehad...