ik ga niet dood
nu niet, morgen niet
Nooit niet
ik wil je niet kwijt
nu niet, morgen niet
Nooit niet
ik ga niet stoppen met van je te houden
nu niet, morgen niet
Nooit niet
mensen denken dat ze je begrijpen
maar dat doen ze niet!
mensen denken dat ze je kennen
maar dat kunnen ze niet!
mensen denken dat ze wel iets om je geven
maar dat is niet waar
hand in hand
met een traantje