Zoals de zonnestralen door de wolken broken,
zou het geluk ook weer jou leven inkomen.
De zon zag je niet,
hij was verborgen achter wolken van verdriet.
Maar ooit komt ook weer voor jou de dag,
dat de zon weer schijnen mag.
Dat de stralen de wolken verdringen,
dat de vogels liedjes voor je zingen.
Dus luister goed,
je hoort zachtjes de noten al.
En laat jezelf niet gaan,
het komt eraan.