Zussen, je hebt er nix aan,
Ze veraden je bij je moeder,
Ze helpen je reputatie naar de maan…
Wat een loeder!
Ik ben op een vriend van haar,
Dat wilt ze niet.
Maar,
Dat ze dat niet ziet,
Ik ben verliefd,
Op een vriend.
Hij is geliefd
Bij mij.
Op school lijkt ze aardig,
Maar ze is een kreng,
Een vriend als hem is ze niet waardig,
Ze is ook zo streng.
Soms ben ik bang,
Om met HEM te praten,
Maar die drang…
Ik kan het niet laten
Ik MSN met die hunk,
Daar weet mn zus nix van,
Als ze erachter komt,
Dan ben ik dood… dan, dan…
Het is afschuwelijk,
om met haar te leven.
Het is gewoon gruwelijk,
Om om haar te geven.
Wat ik eigenlijk wel doe,
Hoe moeilijk het ook is,
Maar ook hoe,
Ik haar mis,
Als ze er niet is.