In een onbeschrijfbaar ritme
Kabbelt het leven maar door
Soms is alles zo verklaarbaar
En soms is 'r geen verklaring voor
Het leven zit soms raar in elkaar
Veel geluk, maar ook pijn en verdriet
Even doorbijten dan maar
Niemand die je verdriet ziet..
Af en toe is het heerlijk je terug te trekken
Maar het kan ook voelen als eenzaam en alleen
Er zijn tijden dat je niet weet waar te moeten lopen
Of dat je je geweldig voelt van kop tot teen
Soms zou je het liefst alles om je heen vergeten
Sommige mensen kunnen je echt met alleen al woorden raken
Maar dan moet je ook weten
Je echte vrienden zullen je weer gelukkig maken
In tijden van depressie en moedeloosheid
Kan zich een wonder gaan voordoen
Dat je weer vertrouwen in het leven gaan geven
En alles weer maakt zoals 'toen'
Je weet dat de pijn niet altijd zal blijven duren
pijn vervangt zich voor geluk
Een straaltje zonneschijn zal door het donker gluren
en je leven kan voor even niet meer stuk..
-..Zo onvoorspelbaar is het leven...-
just_robin & *gw00n_ik*