ik heb mensen pijn gedaan,
vroeger en nu.
Ook jij heb mensen pijn gedaan,
vroeger en ook nu.
Het is helaas een ding wat je niet ziet,
ook al zeg ik het tegen jou.
Vriendinnen van vroeger die nu verleden zijn,
allemaal verlaten met een beetje pijn.
nee niet alles is mijn schuld,
nee niet alleen heb ik het gedaan,
er zijn twee kanten aan een verhaal,
alleen word dat niet begrepen,
en nu heb jij mij pijn gedaan.
soms sla ik mezelf voor mij kop,
soms heb ik eindelijk mezelf gezien,
en dan heb ik dat beetje vertrouwen weer,
om te zien dat niet heel de wereld tegen me is,
dat eindelijk het verhaal van twee kanten bekeken is.
Hannah...