Ja,hoor,ik heb er ook een.
Maar het huist niet aan mijn oor.
't Zit braaf in een etuitje
dat mobieltje van mij.
Ik kocht het voor in de auto.
Die is niet meer zo jong.
Met het mobieltje voel ik me veilig
voor als er iets mis zou gaan.
Maar wat ik absoluut niet wil,
is constant gebeld worden,
waar ik me ook bevind.
Ik wil niet gestoord worden.
Zo'n mobieltje beperkt je vrijheid:
je moet zogezegd altijd bereibaar zijn.
Maar voor mij is dat niet nodig.
Ze moeten maar inspreken op mijn voice-mail.
En zo ben ik dus wel modern,maar niet gek!
Mijn vrijheid is heel belangrijk voor mij.
En dat mobieltje is er alleen
voor in geval van nood.
En dat is heel goed zo!