Wat me ook bezeert wat me ook begeert.
Ik weet dat het niet te vinden is.
Bestaat ware liefde nog wel???
Volgens mijn denken is ware liefde iets moois.
De ware liefde overleeft stormen.
Zoekt in nood en lost op en gaat niet meer stuk.
Althans zou je wel denken.
Bestaat enkel in srookjes van prinsen en prinsessen.
Sommige verhaaltjes hebben geen happy end.
Toch niet op deze wereld.
Verlangens kunnen de boom in.
wensen van liefde nog meer
Nog een litteken erbij.
Leef op deze aarde en niet meer in mijn verzonnen verhalen.
Het leven is cru en hard overleven dat is al.