Het sneeuwt,Het sneeuwt,
De wegen worden glad.
Het sneeuwt,Het sneeuwt,
Ga niet rennen want dan lig je meteen plat.
Het sneeuwt,Het sneeuwt,
Het is lekker aan het vriezen,
Het sneeuwt,Het sneeuwt,
Ga geen wedstrijd doen want dat ga je geheid verliezen!
Het sneeuwt,Het sneeuwt,
Oh,we doen de verwarming aan,want is het toch o zó koud.
Het sneeuwt,Het sneeuwt,
De rekeningen krijg je door de bus,waar je dus echt niet van houdt!
o0 Designed By Irma 0o