Waar denk je aan als je het woord fel hoort?
Denk je dan aan een felle kleur?
Of aan iemand die fel reageerd?
Als ik het woord fel hoor denk ik aan
een mooie felle kleur.
Die mooie felle kleur uit mijn dromen.
De felle kleur van de zee.
Die tegen je wil zeggen kom ga met mij mee.