Samen een jaar verder
mijn hart slaat over
als ik je ogen kijk
mijn keel wordt dichtgeknepen
wanneer jouw hand langs de mijne strijkt
ik merk dat je hetzelfde voelt
je wilt dicht bij mij zijn
alles wat je zegt, is goed bedoelt
samen lopen we door het leven
praten over onze verledens,
heden en toekomst
en je wilt mij nog zoveel liefde geven
jij grijpt mij vast en kijkt mij aan
zonder woorden
hebben we samen een eeuwigheid gestaan
samen een jaar verder
samen kunnen wij het aan
samen liefde nemen en geven
samen in het mooiste gedeelte
van je leven staan!