Sneeuw wandelen
grote stappen in diepe sneeuw
wonderlijk door al het licht
natte benen door het vocht
plus nog een prettig aangezicht
rode wangen, neus en oren
diep in mutsen en sjalen
lachend kijkend naar het wit
dat maar pret blijft halen
mensen doen een verwarde poging
voor hun dagelijkse dingen
maar auto's komen nu niet weg
ook al wouden ze dat ze gingen
maar iedereen kan niet weg
gezellig ontspanning in de straat
pret en lol met sneeuwballen
zodat de tijd snel voorbij gaat
toch nog een leuke verjaardag gehad:D
*2-3-2005*
Liefs