Te veel stukken van
het meisje dat ik vroeger was
Ik wil terug om te zien welke weg
ik verkeerd nam
ik ben maar een schaduw
van wie ik vroeger was
kan je niet zien dat het onmogelijk is te kiezen
overal waar ik ga moet ik verliezen
het doet je verdrinken waar je ook gaat
te veel pijn
op elke plek waar je staat
het doet je stikken bij elke stap die je doet
niets in heel je leven
niets doet je nog goed