Als ik aan je denk..
dan denk ik aan je ogen
Net als een boek waren ze
maar ik las veel meer dan woorden
Ik zag je liefde
Als ik aan je denk..
dan denk ik aan je lippen
Net als dons waren ze
maar met een onvergelijkbare smaak
Ik proefde je liefde
Als ik aan je denk..
dan denk ik aan je handen
Net als strelende zonnestralen waren ze
maar wel duizend keer zachter
Ik voelde je liefde
Als ik aan je denk..
dan denk ik aan je lieve woorden
Net als vlinders waren ze
teder, zweverig maar toch echt!
Ik hoorde je liefde
Als ik aan je denk..
dan denk ik aan je geur
Net als.. net zoals een prins zou moeten ruiken
in een sprookjeswereld, want dat was het ook
Ik rook je liefde
Inderdaad.
Onvoltooid Verleden Tijd
Het was wel over, maar niet gedaan.
Of ik ooit nog iemand vind
met ogen als boeken,
lippen als dons,
handen als zonnestralen,
woorden als vlinders
en een sprookjesgeur?
Ik weet het niet.
Want ik hield van jou
met al mijn zintuigen,
met al wat ik had
met heel mijn hart.