Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Overloon
Het was een mooie winterdag
De paden waren wit en bevroren
De zon scheen recht in het gezicht
We waren bij een tankstation aanbeland
De benzine waren we verloren
En tanken konden we niet
Daar zagen we een man en jij
M’n teamgenoot legde het uit
Maar je had alleen oog voor mij
Er was een wederzijdse chemie
Ik in mijn wielershirtje
Jij in je witte winterjas
Lucht scheidde ons
Je ogen riepen me
Maar ik werd gevraagd
We keken naar de benzinepomp
En ik zag je gaan
We keken elkaar heel lang aan
Je reed weg met je vader
We wilden naar elkaar toe
Maar ik zal je nooit meer zien.
Reacties op dit gedicht
petrarcus vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
petrarcus
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
01 augustus 2001
Thema's:
[JIJ]
[Verliefd]
[Liefdesverdriet]