haar kussen zijn zeldzaam
en toch altijd op het goede moment
zeg niet dat ze is verwend
al zit ik hier
mijn laatste shag te roken
van mijn laatste geld
tis mijn eigen schuld schat
daar gaat weer een held
met of zonder kloten
ok zevenduizen sloten en kanalen
poelen plassen vol met haaien
en een enkele lelie
elementen van de natuur
huh?
tja ik ben tureluur
ssssss van dat gereis
zelfs een chromen hart vangt
wel een roestplekje of twee
waar is hier gvdmme de wc.?
wa zeggu
dit is toch de dames
bovendien wil ik alleen mijn handen wassen
koe
moet je niet bijgevoederd worden
kan je je bak niet vinden
blijf je kijken hoe ik mijn handen was
goh zeker nooit gezien
*hier onderbreken we deze uitzendig want
wat nu volgt is te grof voor de tere
zieltjes van onze lezertjus*