hoe je een deel van men leven stuksloeg
besef je maar al te goed .
je nam alles weg in 1 uur
alles waar ik zo voor had geleeft
ik verdiende je liefde niet
op de trein keek je me niet aan
je zat daar maar te lachen
tieren , slaan ... het hielp allemaal niet
je kwam niet naar me terug.
je ex nu terug je nieuwe vriendin liet me niet met rust
ze liet me afzien
maar vandaag zijn we 1 maand verder
en ik leef weer .
denk wel nog aan je terug ,
maar niet meer met verdriet
ik ben terug gelukkig
dus... nu kan ik eindelijk zeggen
ga maar