Waarom zal je nooit snappen is een woord dat veel kanten uitkan.
Meegaan met de stroom des levens.
Is waar het omgaat.
Het woord waarom kan blijven komen.
Alles heeft een doel in het leven.
En waarom zo,zal zich wel openbaren.
Waarom jij een beslissing hebt genomen.
Ooit zal ik weten waarom.
De toekomst zal het uitwijzen.