Vergeet jij niet te snel?
Mijn investering in de zaak,
Gister nog in roze waas
De standen opgenomen
Maar nu bewijs daarvan ontbreekt
Lijkt alles weg te vagen
Geen notaties uit het hoofd
Gegrepen door de tijd
Ben je het kwijt?
Zo wij weer van vooraf aan
Beginnen, aan de wortels
Licht beminnen. Strooien grond,
Teneinde groei van nieuw bestaan.