Nathasha,
Ik heb met mijn pony's nooit echt geluk gehad,
heb ze allemaal af moeten geven.
Ik had zo'n verdriet, ik wou geen pony meer,
maar dan...dan kwam jij in mijn leven.
je grote, schattige ogen keken me aan,
ik was metteen verliefd op jou.
Ik wou niet meer bij je weggaan,
want jij was de pony dat ik wou.
Toen reed ik op jou voor de eerste keer,
je was braaf, en liep zo goed,
Ook al wou ik geen andere pony meer,
jou wou ik wel, je had zoveel moed.
Vanaf dan ben ik ECHT beginnen rijden,
ik leerde springen, en de echte dressuur,
ik liet me niet meer alleen door je leiden,
maar werkte echt op je, niet langer dan een uur.
we zijn nu vrienden voor het leven,
ook al zal ik je ooit moeten laten gaan.
ik wil er niet aan denken dat ik je weer moet afgeven,
ik hoop dat je nog lang hier mag blijven staan.
jij bent een prachtpony, ieders droompaard,
soms een beetje ontdeugend, maar verschrikkelijk lief,
je bent zoveel voor me waard,
ja, jij bent mijn hartendief!
dit moet iedereen weten:
ik hou ontzettend van jou,
ik zal je nooit vergeten,
en blijf je eeuwig trouw!