lieverd,je bent een eikel!!
en echt niks meer dan dat
een geheime relatie met mijn 'beste' vriendin
had ik echt nooit van je verwacht
stiekeme afspraakjes
en maar smoesjes voor mij
'het is puur vriendschappelijk'
dat was toch zoals jij het zei?!
Na een half jaar moet ik er nog zelf achter komen
via een paar oude mailtjes kreeg ik wat door
en nog steeds blijven liegen eh
'het stelde echt NIKS voor...
...Zij was verliefd op mij
ik deed helemaal niets!
Zij wou een zoen erbij
van mijn kant was er echt niets!
nu moeten we weer verder samen
want ik wil je nog niet kwijt
maar ik zal dit niet vergeten
het is telaat voor spijt...
...* how can I trust you,if you keep hurting my heart*...