zij het meisje van mijn dromen
ach,kon ik maar bij haar komen
eindeloos probeer ik naar haar te rijken
zo dat zei ooit voor me zou neerstrijken
zij,zwevend tussen de wolken door
eindeloos volg ik haar spoor
alles krijgt ze van mij gedaan
ze doet mijn hart sneller slaan
mijn engeltje ik ben de enige die jou ziet
en dat doet mij verdriet
zal ik ooit bij jou kunne zijn
in een leven zonder pijn
ooit
ooit
maar nu nog niet