Al die fonkelende witte vlokken
darrelen neder voor mijn kleine voetjes.
Ze smelten op mijn klein wipneusje.
Ik voel me zo klein maar o zo groot.
De dag is zo helder ,zo puur.
Ik ontmoet nieuwe mensen,
doe nieuwe dingen.
Mijn leven kreeg een andere wending.
Het is rustgevend net zoals die
kleine witte vlokken.
Ik maak me eigenlijk geen zorgen
over die enge dingen.
Als ze komen dan zal ik wel zien.
Er is een grote witte vlok
in mijn leven die ervoor zorgt
dat ik erdoor kom.
Al die fonkelende witte vlokken
darrenlen neder voor mijn kleine voetjes.
Ik voel me zo klein maar o zo groot!