Oma
Met je glimlach
Verstop je je zorgen
Het leven heeft je getekend
Je wordt stil
Woorden vervagen
Maar je ogen omringd door rimpels
Vertellen jouw liefde voor ons
De jaren hebben je zwak gemaakt,
Vatbaar voor het onverwachtte
Lang gestreden tegen eenzaamheid
En nu ben je moe
Onze liefde voor jou houd je recht
Jouw aanrakingen geven me troost en hoop
Voor altijd en altijd.