zo mysterieus .. zo onbeschrijfbaar..
zo juist.. zo goed..
als een fonkelende ster
in een lucht donker en grauw
wachtend...
..op een blik.. op dat gevoel...
..op het juiste moment...
waardoor ze stralen zal
in een lucht helder en blauw..
daar zij dwalen zal...
als een droom wachtend ..
op het moment.. dat gevoel..
zo mysterieus .. zo onbeschrijfbaar..
zo juist.. zo goed..