Zon,maan,hemel en de sterren.
Aanhoor mijn gebed.Ik wil leven,dan ook ten volle.
Zon verwarm me met je stralende stralen.Maan omarm me met je nachtelijke gloed.Hemel aanhoor al mijn smeekbeden.
Sterren laat me weten,wat komt er nog aan?Wanneer komt alles eens goed?Geef me een reden waarom alles zo was.
God mag het allemaal weten waarom.Heb geduld ooit word alles wel duidelijk.