***
Als je mij jouw traan geeft
dan geef ik die van mij aan jou
We weten dat het pijn gedaan heeft
maar vergeet nooit dat ik van je hou
Laten we ons verdriet gaan verdrinken
bij de zon, zee en het strand
Het naar de bodem laten zinken
wees maar niet bang, geef me je hand
Al de pijn die ons is overkomen
wordt dan meegenomen door de zee
Dan kunnen we weer onze dromen dromen
want zij neemt onze angsten met zich mee
Waar we ook bang voor waren
het zal er nooit meer zijnā¦.
Het zal met de stroming mee varen
die grote oceaan gevuld met pijn
Onze liefde zal weer bloeien
je bent mijn liefste voor altijd
Eindelijk kunnen we nu weer groeien
want we zijn onze twijfels kwijt
***