Wat zou ik doen als ik jou niet had
verdrinken in mijn tranen
want als jij er niet was
zou er een leegte zijn in mijn hart
ik zou stikken in mijn woorden
omdat ik wil roepen "ga niet weg"
Ik zou vallen in een diepe put
grabbelend naar een beetje liefde,
een beetje geluk
mijn leven zou een groot vraagteken zijn
zonder jou...