Ik ben wie ik ben !!!!!
Kijk toch niet met die argwanende blikken,
Ik heb jullie niet laten stikken.
Ik ben niet zo als jullie zijn,
Jullie doen alleen je eigen maar pijn.
Alsof het mij iets uit zou maken wat jullie van mij denken,
Ik laat me toch niet door jullie krenken.
Ik zal altijd mezelf wezen,
Niet wat een ander me opdraagt of voor zal lezen.
Ik heb geen zin in al die praatjes,
Want praatjes vullen geen gaatjes.
Je moet eerst eens naar je eigen kijken.
En dan pas op een ander gaan zeiken.
ga me niet vertellen wat ik moet doen
Want ik zal het niet anders doen
Ik leef zoals ik leef,
En bepaal zelf om wie ik het meeste geef.
Kun je mijn vriend niet accepteren,
Dan moet je leven zonder mij maar leren
Laat me in mijn waarde, en zing niet steeds het zelfde lied.
Want ik ben wie ik ben, en anders niet.
Wat jullie denken doet me geen sier,
Ik leef op mijn eigen manier!!!
Ik leef voor mijn gezin,
En daar komt niemand tussen in.
Veel liefs