Liefdesgefluister
Ik luister naar mijn gevoel,
Maar hoe weet ik wat mijn gevoel is?
Zo kom ik dichter bij mijn doel,
Maar als ik me nou toch vergis?
Ik weet niet meer wat ik wil,
Een tweestrijd tussen intuïtie en verstand.
Druk maar eigenlijk zo stil,
Wanneer komt mijn hart in opstand?
Steeds weer die 2 stemmen in mijn hoofd,
Maar naar welke moet ik luisteren?
Het vuur is dan wel gedoofd,
Maar toch blijf ik om jouw liefde fluisteren..