Vergeten
Ik wil je niet meer in mijn gedachten
Dat moet je echt niet meer verwachten
Zal niet meer in je schaduw blijven lopen
Ik ben het beu voor niets te hopen
Weet nu ook wel dat je me niet wil
En dat maakt het grote verschil
Niemand kan me raad geven
Ik weet, ik moet verder met mijn leven
Ooit voel jij ook zoveel pijn
Ik zal er dan ook niet voor jou zijn!