ik ben ik
jij bent jij..
ik hou van jou
maar jij niet van mij
je gezicht staat voor altijd in mijn geheugen gegerift..
ik voel je lippen
ze kussen zachtjes demijne..
waarom kunnen deze gedacht'en gewoon niet verdwijnen?
ik ben voor altijd van jou
samen naar de sterren kijken.. de manier waarop je mijn naam zei..
de manier waarop je mij vastnam.. en me zachtjes toe fuisterde ik hou van jou alleen van jou!!je bent voor eeuwig de mijne..
al dit mis ik..waarom heb je me zoveel aangedaan?waarom toch al deze vragen hangen rond in mijn hoofd wachten op een antwoord een antwoord van jou!! het zijn namelijk maar een paar woordjes dat je moet zeggen, ik hou nog steeds van jou!!