Ik zou vrij willen zijn
zonder al dat verdriet en als het kan ook niet zoveel pijn
zou andere willen helpen
proberen hun verdriet en al die wonde te stelpen
toch nog een doel te kunnen bereiken
toch nog met iets geluk terug kijken
elke dag weer zie ik mensen met zoveel verdiet
alleen er is bijna niemand die dat ziet
juist die mensen hebben jullie hard nodig
ik ben hier nu overbodig
ik hoef hier geen dienst meer te doen
alles is over na toen
ik wil geen medelijde meer
wil niet zielig gevonden worden
heb al deze ellende zelf aangericht
dus zal er zelf ook uit moeten komen!!